Service aan huis                                                                                                         Wanneer uw toestel defect is word er gereageerd binnen de 24uur na oproep. U kan Ge-fixt steeds bereiken via gsm. Wij begrijpen maar al te goed dat u uw toestel niet voor een paar weken buiten strijd kan laten. Gaat het nu om een wasmachine, droogkast of kookplaat u kan op een snelle tijd rekenen wat herstelling betreft. Al uw elektrotoestellen eender waar gekocht ,worden zo snel mogelijk hersteld, met de originele onderdelen van elk merk .            

Keypartner Miele Als Miele specialist kunnen wij deze toestellen uitlezen met de nodige kennis van zaken, dankzij het diagnosesysteem via PC.Door onze specialisatie in MIELE producten kunnen wij U een kwalitatief hoogstaande service bieden indien uw apparaat defect zou geraken. Als extra zekerheid is een verlenging van de garantietermijn tot 10 jaar mogelijk.

Herstellen van alle Miele-toestellen binnen de 24 uur!

Download hier een gebruiksaanwijzing voor uw Miele toestel

 

Nieuwe toestellen                                                                                                          

Indien uw toestel toch niet hersteld kan worden,of als de kosten te hoog oplopen volgens de leeftijd van het toestel, dan geef ik u vrijblijvend advies i.v.m. de aanschaf van een nieuw toestel. De beste prijzen en promoties zijn uiteraard voorwaarden van verkoop.

Ge-fixt hersteldienst elektro 0475/43 48 96 (regio Antwerpen, Brussel)

Herstelling van u toestellen in omgeving , Aalst, Aarschot, Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt

Miele reparatie -pc

http://

herstelling miele aan huis

Herstelling van toestellen , Siemens,AEG,Miele,Bosch,Whirlpool,Bauknecht,Scholtes, Ariston,Zanussi,Zanker,Samsung,LG,Electrolux, Hoover,Neff, Smeg, Beko,Gaggenau, Philips

 

 

miele specialist herstellingenveelgestelde vragenecocheques

 

veel gestelde vragen